Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, 1:12:05 πμ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 08:38

Εύσημα στον Δήμαρχο Κιλκίς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς

Τις θερμές ευχαριστίες του πυροσβεστικού σώματος για την αμέριστη συνδρομή του Δήμου Κιλκίς στην αντιμετώπιση πυρκαγιών δέχθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης  επισκεπτόμενος την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

Τόσο ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς Νίκος Παλαμούτης,όσο και ο Υποδιοικητής της υπηρεσίας Χρήστος Γκαντίδης, εκθείασαν τη συνεργασία που είχαν με τον Δήμαρχο και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας ΑλέξανδροΣημαιοφορίδη  κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και για την υποστήριξή τους από τον Δήμο σε διαθέσιμα μέσα πυρόσβεσης.

Ειδική μνεία έκαναν στο καινούριο βυτιοφόρο όχημα του Δήμου, που εξυπηρέτησε αρκετές φορές τα πυροσβεστικά οχήματα στις ανάγκες ανεφοδιασμού τους με νερό για την κατάσβεση πυρκαγιών.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς με τη σειρά του συνεχάρη το πυροσβεστικό σώμα του Κιλκίς, την ηγεσία του, και τον κάθε πυροσβέστη ξεχωριστά γιατί έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες με αυταπάρνηση, μετακινούμενοι σε περιοχές της χώρας που φλέγονταν τους θερινούς μήνες, για να προστατέψουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών.

Ο κ. Κυριακίδης επισήμανε, για την περιοχή του Κιλκίς, ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς ήταν σε αυξημένη επιφυλακή όλο το καλοκαίρι και ενήργησε με επιχειρησιακή επάρκεια  και αποτελεσματικότητα για την κατάσβεση περιστατικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν, γι΄ αυτό και το έργο της είναι αξιέπαινο.