Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 10:38:16 πμ
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 12:06

Φυσικοθεραπευτήριο στο ΚΑΠΗ Γουμένισσας

Εγκαινιάστηκε την περασμένη Δευτέρα το φυσικοθεραπευτήριο του Κ.Α.Π.Η, του Δήμου Γουμένισσας, από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Κ.Α.Π.Η. κ. Ιωάννη Αλίρη παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, Δ.Σ. και πολλών Μελών του Κ.Α.Π.Η. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον π. Αγαθάγγελο της Μητρόπολης Γουμένισσας. Ακολούθησε απογευματινός καφές, αναψυκτικά και γλυκά που προσέφερε η υπεύθυνη του Κ.Α.Π.Η. κ. Φωτεινή Καλδή.
Το φυσικοθεραπευτήριο περιέχει σύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας και μηχανήματα κινησιοθεραπείας. Η σύγχρονη φυσικοθεραπεία στοχεύει όχι μόνο στην εκτίμηση και θεραπεία των ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά επίσης στην εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με την κατάσταση τους, και στην συμβουλευτική σχετικά με προγράμματα ασκήσεων σχεδιασμένων ειδικά για κάθε πάθηση.
Ήταν όραμα του Δημάρχου Στυλ. Παπαπαναγιώτου αλλά και του δραστήριου Διοικητικού Συμβουλίου, να παρέχει στους δημότες και μάλιστα στην ευαίσθητη κοινωνική ομάδα του Κ.Α.Π.Η. ένα σύγχρονα εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο που να εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου θεραπείες στους δημότες μας. Έτσι, άλλος ένας ευαίσθητος τομέας της υγείας των δημοτών, που είναι η αποκατάσταση και θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος έρχεται να βρει λύση από το σύγχρονο αυτό εργαστήριο φυσικοθεραπείας.
Καλή επιτυχία στο έργο του προσωπικού που παρέχει τις υπηρεσίες του στο φυσικοθεραπευτήριο.