Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:24:34 μμ
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 08:05

Γνωρίστε το νομό Κιλκίς

Από το ξεκίνημα της εκδοτικής μας προσπάθειας, κοντά 17 χρόνια, έχουμε πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του πολιτισμού μας, της ιστορίας του τόπου, την προστασία του περιβάλλοντος κ.λπ. Σ’ αυτήν την πορεία, ξεχωριστή θέση είχε η διαρκής προσπάθεια να προβάλλουμε τα ωραία και ενδιαφέροντα σημεία του νομού μας, την παρθένα ομορφιά του, άγνωστη ακόμη και για τους περισσότερους κιλκισιώτες.
Από σήμερα συστηματοποιούμε αυτήν την πρωτοβουλία μας. Ολο το 2009 θα είναι αφιερωμένο στην προβολή του νομού μας και των ομορφιών του. Με κεντρικό σύνθημα «Γνωρίστε το νομό Κιλκίς», ο δημοσιογραφικός μας οργανισμός θα προσχωρήσει σε ειδικά έγχρωμα αφιερώματα με τη μορφή αφισών.
Ξεκινάμε σήμερα με το αφιέρωμα για την προβολή του νομού, με την ευγενική χορηγία της KLEEMANN, και θα συνεχίσουμε με ξεχωριστά αφιερώματα, φωτογραφικά και δημοσιογραφικά, για την περιοχή κάθε δήμου, σχεδόν ανά μήνα. Πρώτος σταθμός ο δήμος Αξιούπολης, το μήνα Μάρτιο.
Παράλληλα, θα προχωρήσουμε και στην έκδοση καρτών και σελιδοδεικτών, με θέματα από το νομό Κιλκίς, ενώ οι ομορφιές μας θα φιλοξενηθούν και στην ιστοσελίδα μας, www.eidisis.gr και θα αποσταλούν σε πανελλαδικά ΜΜΕ.
Όποιος φορέας ή πολίτης διαθέτει φωτογραφικό υλικό, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην προσπάθειά μας, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να αξιοποιηθεί. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε μας, στο 23410 27307.
Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αφίσες με τις ομορφιές του νομού μας ή του δήμου σας, στολίζοντας με αυτές, το σπίτι σας,  το κατάστημά, το γραφείο, τη δημόσια υπηρεσία, την αίθουσα του σχολείου, κ.λπ.
Βοηθήστε κι εσείς, να προβάλλουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τόπο μας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρουν αφίσες στα γραφεία μας, 25ης Μαρτίου 3 στο Κιλκίς, στο τυπογραφείο μας στο Μεταλλικό, στη νομαρχία ή στους δήμους.
Το 2009 θάναι για όλους μας, μια χρονιά όμορφων εκπλήξεων, γεμάτη από μοναδικές εικόνες, από κάθε γωνιά του νομού Κιλκίς.
Κώστας Τερζενίδης