Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:57:26 μμ
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 13:39

Η ELVIAL δωρίζει τρόφιμα και στηρίζει το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου 2023, η ELVIAL στήριξε το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Κιλκίς, τιμώντας τη δέσμευση και τη συμβολή των εθελοντών για την οικοδόμηση δικαιότερων κοινωνιών.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις αξίες της εθελοντικής προσφοράς προς την κοινωνία αλλά κυρίως την τεράστια ανάγκη υποστήριξης των οικογενειών, συγκέντρωσε και φέτος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, προκειμένου να διατεθούν κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων σε κατοίκους του Ν. Κιλκίς με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι-εθελοντές μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά τους έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο της ανθρωπιάς τους αγκαλιάζοντας τη δράση και  στηρίζοντας για ακόμα μια φορά την τοπική κοινωνία.

Σε ευχαριστήρια επιστολή της, η Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, κα Αικατερίνη Φραγγίδου αναφέρει:

«Σας εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού  Σταυρού Κιλκίς, για τη μεγάλη δωρεά σας σε βασικά είδη διατροφής  ώστε να καλύψουν ανάγκες  απόρων οικογενειών του τόπου μας. 

Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς με δυσχερείς συγκυρίες, πράγμα που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη δεν χάθηκε στη σύγχρονη εποχή.  

Μας συγκινεί βαθύτατα το ενδιαφέρον και η έμπρακτη συμπαράστασή σας στο επιτελούμενο από τον Ε.Σ.Σ. κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, για το λόγο αυτό σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά θερμά και ευελπιστούμε οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση».

Για την ELVIAL η προσφορά προς την κοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της και έμπρακτα το επιδεικνύει με δράσεις από καρδιάς.