Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 1:52:42 πμ
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 10:24

Η Ενωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ τίμησε τον Γιώργο Φλωρίδη

Την Παρασκευή  20 Μα;ρτίου  πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας  Κεντρικής Μακεδονίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και στελέχη της Αστυνομίας.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής  βραβεύθηκαν: α) Oι βουλευτές κ.κ. ΧΡΥΣΟΧΟΊ΄ΔΗΣ Μιχάλης και ΦΛΩΡΙΔΗΣ Γιώργος και ο Πρόεδρος  του κόμματος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ.ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ  Στέλλιος , για την προσφορά τους στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ως Υπουργοί εκ Μακεδονίας προερχόμενοι  β) Ο Τμηματάρχης και το προσωπικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσ/νίκης, για την προσφορά τους στην εξιχνίαση  σοβαρών εγκλημάτων που απασχόλησαν τον δημόσιο βίο  γ) Οι αστυνομικοί της ιδίας ως άνω υπηρεσίας , Ανθ/μος  ΡΑΠΤΗΣ Ευάγγελος  και  Αρχ/κας  ΣΙΟΥΛΑΣ  Σωτήριος για την επίδειξη πράξης ανδραγαθίας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και δ) Τα παιδιά που είναι τέκνα μελών της Ένωσης και τα οποία  πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ , ΤΕΙ ,  Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές κατά το έτος 2008.
Στα πλαίσια της  ίδιας  εκδήλωσης  έγινε ενημέρωση  επί οικονομικών ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων,  εκ μέρους του Α/Υ ΣΑΜΠΕΡΗ Ανδρέα   που υπηρετεί στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α , ο οποίος προσκλήθηκε  από το Δ.Σ. 
Η συνέλευση έκλεισε με τις τοποθετήσεις συνέδρων πάνω σε θεσμικά-οικονομικά-ασφαλιστικά και άλλα εργασιακά θέματα. Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτήν κρίνονται ικανοποιητικά και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε με την  κατάρτιση του ψηφίσματος