Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 1:06:56 πμ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 10:57

Η Ένωση Στρατιωτικών Κιλκίς δωρίζει είδη και τρόφιμα πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

    Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς, στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την στήριξη των συμπολιτών μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel στην Περιφέρεια   Θεσσαλίας, προέβη την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στην αγορά και δωρεά  ειδών και τροφίμων πρώτης ανάγκης.

    Την ανωτέρω ανθρωπιστική βοήθεια, παρέλαβε, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Δια Βίου Μάθησης, κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, από αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο  Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα και τον Αντιπρόσωπο Κωνσταντίνο Γρίβα.

     Επιπρόσθετα, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας    Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων  Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, στα γραφεία της Ένωσης, στον    2ο όροφο της ΛΑΦ Κιλκίς, μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 18:00 έως 20:00Ω.

   Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας, στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τις οικογένειες τους, μέσω δράσεων κοινωνικής και φιλανθρωπικής προσφοράς, σε αγαστή      συνεργασία, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), την Περιφέρεια και τον Δήμο Κιλκίς, καθώς και κοινωνικούς και     πολιτιστικούς φορείς.