Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, 7:17:42 πμ
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:15

Η επέτειος της National Fitness Day στο Kinesis Gym την Παρασκευή 29-9

Πριν από 8 χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όρισε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σαν Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – European Week of Sport και παράλληλα καθόρισε την επέτειο NATIONAL FITNESS DAY.

Τα γυμναστήρια τα οποία προάγουν την υγεία και τις φυσικές ικανότητες του ανθρώπου έχουν πλέον την δική τους ημέρα, την δική τους γιορτή μέσα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Αυτή την χρονιά, θα πραγματοποιήσουμε την γιορτή μας, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Το γυμναστήριο KINESIS GYM σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids και τον παιδικό σταθμό KinesisLAND ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα οφέλη του αθλητισμού, της υγείας, της παιδείας και του πολιτισμού, 

Το επιστημονικό μας προσωπικό θα υλοποιήσει ένα εκτενές αθλητικό πρόγραμμα με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές τάσεις του fitness, δράσεις και προγράμματα, με στόχο να τονώσουν το ενδιαφέρον των πολιτών για την άθληση, την σωματική δραστηριότητα, την γυμναστική και το γυμναστήριο.

Η άθληση για όλους τους πολίτες αποτελεί πανανθρώπινο κοινωνικό αγαθό, εφάμιλλο των αγαθών της υγείας και της παιδείας.

Η άθληση προϋποθέτει οργάνωση, υλικοτεχνική υποδομή, κατάλληλα

καταρτισμένο έμψυχο επιστημονικό δυναμικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Το γυμναστήριο KINESIS GYM όπως και το ΚΔΑΠ Kinesis for kids αλλά και ο παιδικός σταθμός KInesisLAND διαθέτουν όλες αυτές τις απαραίτητες προδιαγραφές και

ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών.

Με την επέτειο της NATIONAL FITNESS DAY Be Active Day ας κάνουμε αυτή την ημέρα αρχή για να εξαπλωθεί η άθληση και η σωματική δραστηριότητα για όλους τους Έλληνες.