Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:53:38 μμ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 12:49

Η εταιρική εκδήλωση της Φάρμας Κουκάκη: Μια ημέρα χαράς στο Ράντσο Κιλκίς

Μια όμορφη εταιρική εκδήλωση της Φάρμας Κουκάκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, στο Ράντσο Κιλκίς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας, μαζί με τις οικογένειές τους, και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα και να απολαύσουν μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση.

Αυτή η εορταστική εκδήλωση, αποτελεί έναν τρόπο να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη προς τους εργαζομένους για την αφοσίωσή τους και τη σκληρή τους δουλειά, που συμβάλλουν στην επιτυχία της εταιρίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον κόσμο των αλόγων και να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα. Η Εταιρία Κουκάκης αποδεικνύει ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν περιορίζεται στα λόγια, αλλά εκφράζεται με πράξεις που προωθούν την ευημερία και την χαρά των εργαζομένων της. Συνάμα η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει το πνεύμα μιας εταιρίας που προσφέρει περισσότερα από απλώς προϊόντα - προσφέρει μια κοινότητα και μια οικογένεια.

Τα παιδιά των εργαζομένων απόλαυσαν βόλτες με τα άλογα, βόλτες με την άμαξα του ράντσου και επισκέφθηκαν την παιδική χαρά. Ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά έδωσαν οι κατασκευές από μπαλόνια καθώς και η ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο photobooth που προσέφερε μία αξέχαστη εμπειρία σε όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους.

Στη σύγχρονη μορφή της επιχειρηματικότητας, οι εταιρίες πρέπει να ξεχωρίζουν μαζί με την καινοτομία και για την φροντίδα προς τους εργαζόμενους ως υποσύνολο της ευρύτερης  κοινωνικής τους ευαισθησίας. Η Εταιρία Κουκάκης αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας εταιρίας που ανταποκρίνεται επιτυχώς σε αυτές τις απαιτήσεις.