Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:37:38 μμ
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:15

Η κ. Μαρία Καμηλαράκη νέα διοικητής στη Γουμένισσα

Δι’ ενός συγχαρητηρίου μηνύματος τριών τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνεται στην κοινή γνώμη του νομού η αντικατάσταση του μέχρι πρό τινος Διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας Θεόδωρου Γκοράνη. Όπως κατ’ αποκλειστικότητα γράψαμε στην ΠΡΩΙΝΗ η σύμβαση του κ. Γκοράνη με το ίδρυμα λύθηκε και τοποθετήθηκε στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης. Εκκρεμούσε η τοποθέτηση του αντικαταστάτη στην χηρεύουσα θέση.


Τη θέση καταλαμβάνει η κ. Μαρία Καμηλαράκη, όπως πληροφορούμαστε από συγχαρητήριο μήνυμα που εξέδωσαν οι πρόεδροι των τριών δημοτικών οργανώσεων της περιοχής και έχει ως εξής:
Οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού καλωσορίζουμε τη νέα Διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας κα Καμηλαράκη Μαρία και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της. Ελπίζουμε η διοικητική της θητεία να είναι μακρά και θετικά παραγωγική προς όφελος και των εργαζομένων στο ίδρυμα και κυρίως των κατοίκων της περιοχής ευθύνης του νοσοκομείου μας και πιστεύουμε ότι θα έχει το σθένος να απαιτήσει, όπου χρειασθεί από τα ανώτερα όργανα τη συνδρομή τους για την επίλυση των πολλών προβλημάτων και του νοσοκομείου και των περιφερειακών μας ιατρείων. Θέλουμε να τη βεβαιώσουμε ότι θα έχει την αμέριση συμπαράστασή μας σε οποιαδήποτε αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους της περιοχής μας και να γνωρίζει ότι ήμαστε στη διάθεσή της να την ενημερώσουμε για οποιοδήποτε υγειονομικό πρόβλημα της περιοχής νομίζει ότι χρειάζεται διευκρίνιση.
Και πάλι καλωσήλθατε και καλή δύναμη.
Οι πρόεδροι: Μιχάλης Παπαδόπουλος Αξιούπολη, Τάνα Τρέγκα Γουμένισσα και Κώστας Μεμετζής Ευρωπός.