Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:47:36 πμ
Δευτέρα, 12 Μαϊος 2008 04:22

Η μελέτη του αποχετευτικού συντάχθηκε το 2003-2006

 Σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχή Γαλλικού εκφράζεται η ευαρέσκεια της προς τον υφυπουργό Κ. Κιλτίδη και για την χρηματοδότηση της μελέτης του αποχετευτικού δικτύου του δήμου. Ο πρώην Δήμαρχος Στέφανος Μάλγαρης με αφορμή την καταχώρηση αυτή προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Είμαι ο πρώτος που θα αναγνωρίσω και θα εξάρω τη βοήθεια οποιυδήποτε4 πολιτικού παράγοντα του νομού που θα βοηθήσει το Δήμο Γαλλικού. Πολύ περισσότερο τη συνεισφορά των βουλευτών του νομού μας στην επίλυση καίριων προβλημάτων μας.
Βεβαίως προέχει να μην αλλοιώνεται η πραγματικότητα και οι αληθινές διαστάσεις οποιασδήποτε πρωτοβουλίας. Επειδή λοιπόν σε πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Γαλλικού, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι χρηματοδοτήθηκε με τη βοήθεια του κ. Κιλτίδη η σύνταξη του αποχετευτικού δικτύου, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω για την αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:
Η μελέτη του αποχετευτικού δικτύου χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης με τη συνδρομή του τότε Υπουργού, βουλευτή Κιλκίς Γ. Φλωρίδη το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2006.
Μια προσθήκη, ήσσονος σημασίας που έγινε ση μελέτη του βιολογικού κατά το 2007 από την τωρινή διοίκηση του δήμου, δεν αλλοιώνει την αδιαμφισβήτητη αλήθεια που αποδεικνύεται άλλωστε από τα επίσημα έγγραφα.
Σε κάθε περίπτωση αναμένω και θα χειροκροτήσω την χρηματοδότηση κατασκευής του έργου, με τη βοήθεια του κ. Κιλτίδη, όπως καταγράφεται στην ανακοίνωση του δήμου.