Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024, 12:56:21 μμ
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008 07:17

Η τρίτη ηλικία γλέντησε στο Πολύκαστρο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ των Ακριτών του Πολυκάστρου. Μέλη και φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν στο ακριτικό χωριό των Ευζώνων το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο Ευζώνων δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους των ακριτικών χωριών να διασκεδάσουν μαζί και να χαρούν ένα Σαββατόβραδο με κέφι και χαρά, με χορό και τραγούδι και προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων από τους δύο συλλόγους.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός κ. Κιλτίδης Κ., ο δήμαρχος Πολυκάστρου κ. Σμυδάκης Δ., ο εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Τσιτουρίδη Σ. κ. Τσιτουρίδης Π., ο αντινομάρχης κ. Γκουντενούδης Χρ., ο επιτελάρχης κ. Φουντέας Κ., ο αντιδήμαρχος Τσανασίδης Χρ., ο Δ/Σ κ. Σιωνίδης Κ., ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Τουλκερίδης Ι., ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παραστατίδης Θ., η περιφερειάρχης τελωνείων κα. Οικονομίδου, ο επίτιμος πρόεδρος των Ακριτών κ. Αθανασιάδης Β., τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.α.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο μεγαλύτερος σε ηλικία κάτοικος του χωριού κ. Προκοπίδης Δαμιανός, γεννημένος το 1916 στην Αργυρούπολη του Πόντου και η μεγαλύτερη κα. Αθανασιάδου Ευθυμία γεννημένη το 1928.
Μουσικά έντυσαν την εκδήλωση οι αδελφοί Ιακωβίδη και ο λυράρης των Ακριτών Πολυκάστρου Ευτυχιάδης Αναστάσιος. Οι σύλλογοι ευχαριστούν τη διοίκηση του τελωνείου Ευζώνων για την παραχώρηση της αίθουσας του τελωνείου.
Επίσης, τους χορηγούν της εκδήλωσης Μεβγάλ, Ευζωνική, Τσανασίδης, Χαρτοματσίδης, Αμπράζης-Ευμορφόπουλος, Ραγιάν, Κιουρτσίδης ΒΕΚ, Κοκκινίδης, Χατζηαγγελίδης, Κ Μ Κοϊός, Ζαραλής καθώς επίσης και τις κυρίες και κυρίους των δύο συλλόγων που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης.