Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:20:00 πμ
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 10:59

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της ELVIAL στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Μια ξεχωριστή, όμορφη και «ζεστή» εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά των εργαζομένων της ELVIAL, αλλά και στις οικογένειές τους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

H ELVIAL στα πλαίσια της ενίσχυσης ενός ενωτικού και οικογενειακού κλίματος διοργανώνει κάθε χρόνο τη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς καλεσμένους.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής γονείς και παιδιά έγιναν ένα, συμμετέχοντας σε ένα όμορφο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει η Εκπαιδευτική Ομάδα του μουσείου, που περιλάμβανε ξεναγήσεις, αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για τα παιδιά και team building δραστηριότητες για τους γονείς. 

Στο τέλος της εκδήλωσης στα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και αποχώρησαν με ένα πλατύ χαμόγελο έχοντας φυσικά πάρει και το καθιερωμένο τους χριστουγεννιάτικο δώρο!

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας αντάλλαξαν ευχές για χαρούμενες με υγεία γιορτές, διασκέδασαν, ξέχασαν για λίγο τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους και αφέθηκαν να παρασυρθούν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Και του χρόνου!

ELVIAL