Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 11:13:30 πμ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 11:57

Ημερίδα για την πρόσκληση “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας” στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Ενημερωτική ημερίδα που αφορά την προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης στην παρέμβαση Π3-75.1 “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας” του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2, Κιλκίς).

Στην ημερίδα θα παραστούν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Κεφαλάς, καθώς και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης.

Κεντρική ομιλήτρια είναι η Αικατερίνη Παπαδοπούλου,  Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της παρέμβασης «Π3-75.1 – Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» είναι - μεταξύ άλλων -η προσέλκυση και η στήριξη στον τομέα, νέων σε ηλικία γεωργών και η διευκόλυνση της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης σε αγροτικές περιοχές.

  Μ.Ε.Π

  Η Αναπληρώτρια  Προϊστάμενη της Δ/νσης

 

 

                                                                                             

                                                                                                 ΑΡΓΥΡΗ ΛΕΥΚΗ