Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 10:42:22 μμ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:51

Ηρωίνες, Λετονές και ανεπιθύμητοι στο πελατολόγιο της Αστυνομίας

Απ’ όλα περιέχει το σαφάρι της αστυνομίας Κιλκίς στις επιχειρήσεις των ανδρών της των τελευταίων ημερών. Την περασμένη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί του ΑΤ Κιλκίς συνέλαβαν δυο ημεδαπούς που επιχείρησαν να εισάγουν ποσότητα ηρωίνης που είχε πάνω του κρατούμενος από προηγούμενη επιχείρηση της αστυνομίας και είχε συλληφθεί τότε για εμπορία ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ηρωίνη και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.


Ένας 20χρονος Γεωργιανός συνελήφθη την ίδια μέρα (Πέμπτη) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς διότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του για κλοπές ενώ υπήρχε και ανεκτέλεστη απόφαση διοικητικής απέλασής τους από την χώρα λόγω παράνομης διαμονής του.
Οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς ένας ημεδαπός 42 ετών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Η Ασφάλεια είχε πληροφορίες για την «εμπορική» δράση του συλληφθέντος και προχώρησε σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του όπου και βρέθηκε ένα περίπου κιλό ινδιθκής κάνναβης, ένα γκλομπ, και τρία κινητά τηλέφωνα. Μετά τη σύλληψή του παρέδωσε οικειοθελώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, άλλες τρεις συσκευασίες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 400 περίπου γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Τα είδη του κακού  κατασχέθηκαν και ο…κακός παραπέμπεται αρμοδίως.
Και το κερασάκι στην τούρτα. Την ίδια μέρα, Παρασκευή μεσάνυχτα, συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και δυο αλλοδαπές, Λετονές, διότι ο πρώτος απασχολούσε τις κόρες της Βαλτικής χωρίς να έχουν άδεια εργασίας από την «αρμόδια αρχή». Έλλην και Λετονές αδιακρίτως οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα.