Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 7:34:40 πμ
Κυριακή, 26 Μαϊος 2024 11:29

Κ. Σιωνίδης στη συνέλευση Επιμελητηρίων: Άδικη επιβολή Τέλους Επιτηδεύματος στους επαγγελματίες των χωριών

Εποικοδομητικό διήμερο εργασιών πραγματοποιήθηκε στη Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της Επιμελητηριακής Κοινότητας, του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, όπως ο υπουργός  Ανάπτυξης  Κωνσταντίνος Σκρέκας, η υφυπουργός  Έλενα Ράπτη, οι βουλευτές Ολγα Γεροβασίλη & Παύλος Γερουλάνος. Το Επιμελητήριο Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Παιονίας και Α΄ Αντιπρόεδρο του Φορέα κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο.

 

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, Παρασκευής 17 Μαΐου, συζητήθηκαν ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Ακολούθησε ενημέρωση  αναφορικά με τις  εξελίξεις για το έργο των πνευματικών δημιουργών, καθώς και εισήγηση με θέμα τη συμβολή των Επιμελητηρίων στην ανάδειξη της ανακύκλωσης  και την αδήριτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς, βρέθηκαν και τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο 18 Μαΐου, οι εκπρόσωποι της Επιμελητηριακής Κοινότητας για να καταθέσουν απόψεις, αλλά και να συνομιλήσουν με τα πολιτικά πρόσωπα. Υπό το συντονισμό του Γ.Γ. της ΚΕΕΕ  ακολούθησαν οι τοποθετήσεις μεταξύ των οποίων και αυτή του  Δημάρχου Παιονίας και Α΄ Αντιπρόεδρου του Φορέα κ.  Κωνσταντίνου Σιωνίδη, ο οποίος ανάδειξε την το πρόβλημα της άδικης επιβολής Τέλους Επιτηδεύματος στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά με πληθυσμό κάτω των πεντακοσίων κατοίκων».