Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 10:17:33 πμ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 08:56

Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στην 88η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ακολουθεί το κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στην 88η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ένα από τα εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής των επιχειρήσεων μας αποτελεί η συμμετοχή στη ΔΕΘ, η οποία είναι πάντα για κάθε επιχείρηση μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, τόσο προς το επιχειρηματικό κοινό, όσο και τους απλούς επισκέπτες.

Εν όψει λοιπόν της διοργάνωσης της 88ης ΔΕΘ (07-15.09.2024), με τιμώμενη χώρα την Γερμανία και του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει λόγω και της επιτυχίας των τελευταίων διοργανώσεων και των παράλληλων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται κάθε φορά, το Επιμελητήριό μας για μία ακόμη χρονιά θα συμμετάσχει σε εξοπλισμένο stand (περίπτερο 2 ή 3) όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Τα αναλογούντα στο Επιμελητήριο Κιλκίς τετραγωνικά μέτρα του stand προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, ανέρχονται στα 50 τ.μ.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του Επιμελητηρίου. Το    κόστος  συμμετοχής  ανέρχεται  στο  ποσό  των  42,00  πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επί πλέον κατασκευή –

ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.

 

Το Επιμελητήριο με πρόσφατη απόφασή του επιχορηγεί την συμμετοχή στη 88η   ΔΕΘ, τον κάθε εκθέτη – μέλος με 10,00 ανά τ.μ.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας έως 24.06.2024, για τη συμμετοχή σας στην 88η ΔΕΘ, στο stand του Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κιλκίς (Ελένη Τσακαλοφίδου 2341024580-1 Εσωτ.:107 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

Με εκτίμηση

O Πρόεδρος

Χρήστος Χατζημλάδης