Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με τις συνέπειες των πολεμικών συγκρούσεων, την ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση, με την έκρηξη των τιμών ενέργειας να επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την μάχη για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών.
Την 1η Μάη ενώνουμε τη φωνή μας, τιμώντας τον διαχρονικό και παγκόσμιο αγώνα της εργατικής τάξης για εργασιακή αξιοπρέπεια, δίκαιες αμοιβές, ποιότητα ζωής.
Τίποτε δεν θα μας χαριστεί από μεγαλοψυχία, τα πάντα όμως μπορούν να κατακτηθούν όταν οργανωμένα και διεκδικητικά αγωνισθούμε για τα αυτονόητα που δεν είναι τίποτε παραπάνω παρά μόνο να μπορούμε από τον μόχθο μας να επιβιώνουμε αξιοπρεπώς.
Σας καλούμε να δώσουμε απεργιακό παρόν στην συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς την Παρασκευή 1 Μαΐου 2026 και ώρα 10:30 π.μ. στο Εργατ/κό Κέντρο.
Ο πρόεδρος |
|
Καπνίδης Αναστάσιος |



