espa pkm

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2026, 10:38:37 πμ
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2025 13:58

Κιλκίς: 83χρονος πήγε να ληστέψει μίνι μάρκετ και όταν του έβαλαν τις φωνές, το έβαλε στα πόδια

Το απονενοημένο διάβημα του εθισμένου στον τζόγο παππού που κατηγορείται για κακούργημα.

Έρμη εξάρτηση με τα καλά σου… Εθισμένος στον τζόγο ήταν ο παππούς από το Κιλκίς, γεννημένος το 1942, και Τετάρτη μέρα (29 Οκτωβρίου) διαπίστωσε πως τα χρήματα στέρεψαν και δεν μπορούσε να προσκυνήσει στον ναό του τζόγου, εκείνο το βράδυ.

 

Είδε κι απόειδε και βρήκε τη λύση. Φόρεσε μια μάσκα, έβαλε και μια τραγιάσκα για να μην τον αναγνωρίσουν- άλλη αφέλεια ετούτη, να πιστέψεις όντας Κιλκισιώτης πως δεν θα σε αναγνωρίσουν στο Κιλκίς- και κίνησε να εξοικονομήσει τα προς το παίζειν.

Διάλεξε ένα μίνι μάρκετ κάπου πίσω από τα Δικαστήρια. Σου λέει, όλη μέρα δουλεύει όλο και θα διαθέτει κανένα πεντακοσάρικο.

Άμ έπος άμ έργον. Βρήκε κι ένα σουγιά κι όρμησε στο μίνι μάρκετ.

Πρόταξε το μαχαίρι και ζήτησε τα πεντακόσια που του έλλειπαν για να φτιάξει τη μέρα του. Μόνο που η ιδιοκτήτρια του καταστήματος δεν σκάμπαζε από απειλές. Τον είδε και κάπως προχωρημένης ηλικίας οπότε αντί για πεντακοσάρικο τού έβαλε τις φωνές…

Αυτήν την αντίδραση δεν την υπολόγισε ο παππούς. Αντί να σοκάρει την ιδιοκτήτρια, έπαθε ο ίδιος μια ….ψυχολογία και το έβαλε στα πόδια.

Τα υπόλοιπα τα ανάλαβε η Ασφάλεια. Με συνοπτικές διαδικασίες αξιοποιώντας τις πληροφορίες που συνέλεξε συνέλαβε τον μαχαιροβγάλτη παππού σε ελάχιστες ώρες, βράδυ της ίδιας μέρας.

Και τώρα ο 83χρονος αντιμετωπίζει κακούργημα και πάει σε τακτική δικάσιμο.

Λεπτομέρεια:  Ο εθισμένος παππούς ζήτησε συγνώμη από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αλλά άντε τώρα να εξηγήσει στο δικαστήριο τι θα το έκανε το μαχαίρι που τόσο απερίσκεπτα έβγαλε.

Αυτή είναι μέσες άκρες η πικρή και διδακτική ιστορία από το απονενοημένο διάβημα του εθισμένου στο τζόγο παππού, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στο Κιλκίς.