Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 1:08:21 μμ
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 11:18

Κιλκίς: Το φυσικό αέριο έφτασε στο κέντρο της πόλης

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς.  Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου σε κεντρικά σημεία της πόλης μεταξύ των οποίων είναι οι οδοί Ελευθερίου Βενιζέλου, Καπέτα, Λέκκα και 21ης Ιουνίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια να αποκτήσουν πρόσβαση στο φυσικό αέριο.

 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών, την ελαχιστοποίηση της όχλησης των κατοίκων και τον έγκαιρο και αποτελεσματικό συντονισμό με τον Δήμο Κιλκίς, ο οποίος προγραμματίζει εργασίες ανάπλασης και ασφαλτόστρωσης στη συγκεκριμένη περιοχή της πόλης, ενθαρρύνουμε τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/).

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθεί χάρτης με τις οδούς στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής του δικτύου (αποτυπώνονται με κίτρινο χρώμα) στο κέντρο της πόλης. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 212 0215 904 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως τις 31/12/2023.

Με τη χρήση του φυσικού αερίου, οι καταναλωτές απολαμβάνουν πολλά οφέλη μεταξύ των οποίων είναι η ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, η δυνατότητα για ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα,  καθώς και το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα.

Επιπλέον, χάρη στους «έξυπνους» μετρητές που η ΔΕΔΑ τοποθετεί σε όλους τους καταναλωτές της επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί πληρώνοντας μόνο για την ποσότητα αυτή.