Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 4:42:02 μμ
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:50

KLEEMAN : Διαγωνισμός καινοτομίας για ανελκυστήρα

Στη διοργάνωση διαγωνισμού καινοτομίας με θέμα τον ανελκυστήρα προχωρά η KLEEMANN, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ELEVCON που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Ιουνίου 2008 στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας, η KLEEMANN προσκαλεί το ευρύ κοινό στην από κοινού ανάληψη δράσεων, με στόχο την προώθηση της έρευνας στον τομέα του ανελκυστήρα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να μοιραστούν την εμπειρία-τεχνογνωσία τους, αλλά και να εκφράσουν ανοιχτά τη γνώμη τους σχετικά με τον ανελκυστήρα και το μέλλον του, υποβάλλοντας άρθρα, προτάσεις ή εργασίες. Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει κάθε φοιτητής/φοιτήτρια ή πτυχιούχος ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης, καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες- καθηγητές σχολών, μεμονωμένα ή σε ομάδες. Η συνολική αξία των βραβείων ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το συνέδριο ELEVCON διοργανώνεται από τον Διεθνή Σύνδεσμο Μηχανικών Ανελκυστήρων (IAEE, International Association of Elevator Engineers), είναι το σημαντικότερο συνέδριο για ανελκυστήρες παγκοσμίως και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην χώρα μας, με την υποστήριξη και αποκλειστική χορηγία της KLEEMANN.
Για περισσότερες πληροφορίες/όρους συμμετοχής απευθυνθείτε στην εταιρία KLEEMANN (τηλ.: 23410-38100, www.kleemann.gr, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).