Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 12:05:37 πμ
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 10:48

Κοινωνική προσφορά των Γυναικών του Καμπάνη

Ο Σύλλογος Γυναικών Καμπάνη αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους του Δήμου Γαλλικού με δράση κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.  Σκοπός του Συλλόγου είναι η κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη της  γυναίκας στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και η διάσωση και διάδοση των παραδόσεων. Μετά από 18 χρόνια λειτουργίας του, ο σύλλογος μπορεί να επιδείξει μια διαδρομή με πλούσιο κοινωνικό, πολιτιστικό αλλά και πνευματικό έργο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συλλόγου το έργο αυτό περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- την οικονομική υποστήριξη ατόμων, ομάδων και θεσμών και την εθελοντική προσφορά, με ευσυνειδησία και ανιδιοτέλεια, ουσιαστικής βοήθειας από όπου ζητηθεί.
Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ο σύλλογος, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, παρέδωσε δύο δημιουργικά παιχνίδια στο νηπιαγωγείο του Καμπάνη, προκειμένου να διεξάγεται πιο ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία.
Η ανταπόκριση και τα χαμόγελα των παιδιών έδωσαν στο σύλλογο τη μεγαλύτερη του ανταμοιβή.
Η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, κ. Κυριακίδου Αναστασία, ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο Γυναικών για την δωρεά στο σχολείο παιδαγωγικών παιχνιδιών και παιδαγωγικού υλικού, αξίας 250 ευρώ.
Στην παράδοση παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Δρόσος Κουτσοκώστας.