Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 10:11:06 πμ
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:39

«Κραυγή» αγωνίας από τη διοίκηση του Κιλκισιακού

Μπορεί ο Κιλκισιακός να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής βρισκόμενος στην πρώτη θέση, αλλά για να πετύχει την άνοδο στην Γ’ Εθνική εξαρτάται από όλους τους κιλκισιώτες, τους φιλάθλους και τους φορείς. Και πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, η διοίκηση της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. κάνοντας έκκληση σε όλους να στηρίξουν την ομάδα, ηθικά και οικονομικά.


Έκδηλη ήταν η αγωνία στα πρόσωπα των ανθρώπων της διοίκησης όπου ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Νίκος Στανημερόπουλος καλεί για άλλη μια φορά (ίσως και τελευταία!) όλους όσοι αγαπούν τον Κιλκισιακό να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν αναλάβαμε τον Κιλκισιακό, τον Νοέμβριο του 2007, σε μια δύσκολη στιγμή, καταβάλαμε σκληρή προσπάθεια να αποκτήσει την παλιά αίγλη. Τερματίσαμε την τέταρτη θέση αφού παράλληλα εργαστήκαμε ώστε να μπει μια τάξη στα οικονομικά του συλλόγου, να εξοφλήσουμε τους πάντες, να αποκτήσει ο Κιλκισιακός την εμπιστοσύνη του κόσμου και των επαγγελματιών. Φέτος, θέσαμε στόχο, να ξαναφέρουμε τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο και δημιουργήσαμε γι’ αυτό το λόγο μια δυνατή ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή για να επιστρέψουμε στην Γ’ Εθνική. Αλλά αυτό χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θέλουμε την συμπαράσταση του για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες απαιτήσεις.»
Τα μέλη της διοίκησης ανέφεραν με έμφαση ότι δεν μπορεί ο Κιλκισιακός να κάνει πρωταθλητισμό, να κερδίζει εκτός έδρας το φαβορί του τίτλου για την άνοδο, τον Πολύγυρο, και να κόβει εντός έδρας (με την Κρύα Βρύση) 73 εισιτήρια(!) που δεν μπορούν καλύψουν ούτε τα έξοδα της διαιτησίας.
Θέλουν οι κιλκισιώτες να βγει η ομάδα στην Γ’ Εθνική; Σε αυτό το ερώτημα απαντήσεις θα δοθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση που συγκαλεί η διοίκηση το προσεχές Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, στις 11 το πρωί.
Στην τοποθέτηση του ο γενικός αρχηγός του Κιλκισιακού Μηνάς Παπαδόπουλος αφού ανέφερε για την εντυπωσιακή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα που κατέβαλε η διοίκηση, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, ότι στο γήπεδο δεν έρχονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού, τους οποίους κάλεσε να έρθουν στο γήπεδο και να παραμερίσουν τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις. Κάλεσε μάλιστα όσους το επιθυμούν να μπουν και στο διοικητικό συμβούλιο παραχωρώντας μάλιστα πρώτος την θέση του.
Τοποθετήσεις έκαναν επίσης και τα μέλη της διοίκησης Δημήτρης Χατζησταύρου, Ευθύμης Παπαδόπουλος και Λάζαρος Τσακιρίδης, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους τόνισαν για την ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης του Κιλκισιακού, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Ο κ. Στανημερόπουλος ανακοίνωσε ότι ο ετήσιος χορός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στο κέντρο «Κτήμα των Ευχών», βρίσκεται σε εξέλιξη λαχειοφόρος αγορά του συλλόγου και τέλος για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα η διοίκηση θα ναυλώσει λεωφορείο για την Σκύδρα, το οποίο θα αναχωρήσει από την πλατεία Ειρήνης στις 12:30 το μεσημέρι.