Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 7:45:49 μμ
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 07:08

Μάνα πέντε ανήλικων παιδιών αυτοκτόνησε λόγω χρεών

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγική αυτοχειρία μιας μάνας πέντε ανήλικων παιδιών, σε χωριό του Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο. Κερκυραία στην καταγωγή η άτυχη 40χρονη διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα και τα χρέη της την έπνιξαν. Η ακίνητη περιουσία μπήκε στο μάτι των πιστωτριών τραπεζών, και η 40χρονη κτηνοτρόφος λύγισε από τα χρέη και το οικονομικό αδιέξοδο.


Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου πήγε με το μεγάλο (16χρονο)  γιό της στη μονάδα. Είχε πάρει όμως την μαύρη απόφαση. Με εύσχημο τρόπο έστειλε το παιδί της πίσω στο σπίτι. Και αμέσως έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσά της: «Να προσέχεις τα παιδιά μου. Πέστα τα αγαπώ πολύ» την ικέτευσε.
Η γειτόνισσα ανησύχησε. Την αναζήτησε στο σπίτι της, όπου είχε φτάσει ο γιος της 40χρονης. Την έψαξαν, δεν την βρήκαν και πήγαν στο μαντρί. Η πόρτα ήταν κλειστή. Τα «φίδια άρχισαν να τους ζώνουν». Κάλεσαν αστυνομία και η κλειδαριά έσπασε. Κι εκεί αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Η γυναίκα είχε αυτοκτονήσει με δίκανο πυροβόλο όπλο.
Η απίστευτη τραγωδία συγκλόνισε την μικρή κοινωνία του νομού και προκάλεσε αίσθηση και στο πανελλήνιο. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας διακομίστηκε σε νοσοκομείο της  Θεσσαλονίκης για νεκροψία.
Η κηδεία της έγινε χθες μέσα σε κλίμα άφατης οδύνης.