Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 7:31:50 πμ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 20:51

Market In: Νέο κατάστημα στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Η 100% Ελληνική αλυσίδα supermarket Market IN εγκαινίασε την Τρίτη 10/7 το νέο της κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς στην οδό Τσιρογιάννη 23. Αποτελεί το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στην πόλη του Κιλκίς.

 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, του οποίου οι χώροι πώλησης αγγίζουν τα 900 τ.μ. άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο σε όλα τα επίπεδα και με χώρους στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο.

Στα εγκαίνια του καταστήματος παρευρέθη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ και πλήθος κόσμου. Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν με κάθε τους αγορά δωροεπιταγές αλλά και συμμετοχή σε παιχνίδι με κληρώσεις πλούσιων δώρων που παρουσίασε στο κατάστημα ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

Με το νέο κατάστημα Market IN στo Κιλκίς, η εταιρεία ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική της παρουσία στην πόλη και δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της όχι μόνο για ανταγωνιστικές τιμές και άριστες  υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για την πλούσια ποικιλία και ακόμη μεγαλύτερη φρεσκάδα των προϊόντων της.

Με τα εγκαίνια του καταστήματος στο Κιλκίς, η ελληνική αλυσίδα Market IN, συνεπής στο όραμά της, συνεχίζει να μεγαλώνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, επενδύοντας σταθερά στην εξυπηρέτηση και τους ανθρώπους της.