Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 5:40:00 πμ
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 13:08

Με πλήρη ταύτιση απόψεων ο Δήμαρχος Κιλκίς και ο Κιλκισιακός για τις αθλητικές υποδομές

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του διευρυμένη αντιπροσωπεία του Α.Ο. Κιλκισιακού η οποία του μετέφερε την αγωνία της για την εξεύρεση χώρων άθλησης και κάλυψης των προπονητικών αναγκών των Ακαδημιών της ομάδας στον αστικό ιστό του Κιλκίς.

Η συζήτηση έγινε σε ειλικρινές και εγκάρδιο κλίμα με τους συνομιλητές να υπογραμμίζουν την αξία της ιστορικής ομάδας στην ποδοσφαιρική ζωή του τόπου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι έχει προσφερθεί από τον Δήμο Κιλκίς το γήπεδο της Αργυρούπολης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι προπονητικές απαιτήσεις των Ακαδημιών και θα αξιοποιηθούν, επιπλέον, για τον ίδιο σκοπό, οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης.

Στο ανακύψαν ζήτημα της αθλητικής εγκατάστασης στην περιοχή του Σαλάτς το διοικητικό επιτελείο και τα επιφανή παλαίμαχα στελέχη της ομάδας του Κιλκισιακού, που πήραν μέρος στη συνάντηση, τόνισαν ότι θα υποστηρίξουν το αίτημα  παραχώρησης της εν λόγω έκτασης που ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Δήμο Κιλκίς  για να την αξιοποιήσει  για αθλητικές χρήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Γιαρήμαγας,

ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κιλκισιακού Κωνσταντίνος Μόσχος, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Νικόλαος Ζησόπουλος, ο τεχνικός της Διευθυντής Στάθης Στεφανίδης, οι πρώην Πρόεδροι του Κιλκισιακού κ.κ. Γιώργος Παναγιωτίδης και Νίκος Τζεβελέκης και ο  Ζαχαρίας Ορφανίδης, μέλος του Συλλόγου.