Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:52:45 μμ
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:54

Με σφραγίδα Κράβαρη

 Με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 ο Κιλκισιακός πραγματοποίησε ποδαρικό στο 2008 με νίκη επικρατώντας του ΠΑΟ Διοικητηρίου στην έδρα του. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση ωστόσο όμως κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τσακμάκη και να αντέξουν στην πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι κατά τα τελευταία είκοσι λεπτά.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στην μετριότητα χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μια αξιόλογη φάση και από τα δύο συγκροτήματα, με τον Κιλκισιακό να έχει φλύαρη και ανούσια εδαφική υπεροχή.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Τσεκερίδη μπήκαν πιο δυναμικά και στο 55’ από σέντρα του Λαζαρίδη ο Κράβαρης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 73’ από εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη ο Μυροφορίδης εξ επαφής με κεφαλιά έφθασε πολύ κοντά να κάνει το 2-0 αλλά ο τερματοφύλακας Τσακμάκης την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Στο 76’ ο Νίτσης παραλίγο να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που επιχείρησε από πολύ κοντά μπλόκαρε δύσκολα ο Μπαλάσκας. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Κιλκισιακού.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κιοτζένης (Χατζηγεωργίου-Σίνδρης) του ΣΔ Καβάλας.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαλάσκας, Δημόπουλος, Λαζαρίδης, Κεσίδης, Μυροφορίδης, Νάτσιος, Μπουλαλάς (71’ Βογιατζής), Στεφανίδης, Κράβαρης, Γιλτίδης (59’ Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (46’ Τζεβελέκης).
ΠΑΟΔ: Τσακμάκης, Δάντσης, Γιορμπαλίδης (68’ Νίτσης), Γερομανώλης, Αποστολίδης, Πεχλιβανίδης, Γεωργιάδης, Μπακάλης, Παπαθανασίου, Μπούλης (75’Ηπειρώτης), Ψωμιάδης (74’ Χατζηαντωνίου).