Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 3:10:21 μμ
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 22:44

Με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και η Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου

Η Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου στηρίζει το σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στον Δήμο Κιλκίς κατά τη δημοτική περίοδο 2019 -2023 και συμμετέχει με ενθουσιασμό και δύναμη στην κοινή καταβαλλόμενη προσπάθεια να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’, με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.  

 

Η Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου κατάγεται από το Παλαιό Αγιονέρι.

Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρεί επιχείρηση καφέ – ουζερί - παιδότοπο στο Παλαιό Αγιονέρι ενώ έχει εργαστεί ως γραμματέας σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας του ΤΕΙ Σίνδου με εμπειρία στη διαχείριση των κοινωνικών προγραμμάτων, ούσα υπεύθυνη στο παρελθόν στις δομές της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) και στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης.

Στις εθνικές εκλογές του 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος Γυναικών της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς από το 2015 έως το 2016 καθώς και Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής στην κομματική οργάνωση.

Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Αβραμίδη και έχουν τρία παιδιά, την Ελένη, τον ΑδάμΑνδρέα και τον Ανδρέα και τρία εγγόνια τον Ανέστη, τον Ιωάννη και τον Βάϊο.  

Ζει με την οικογένειά της στο Παλαιό Αγιονέρι.