Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 5:33:23 μμ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008 09:44

Μεγάλες επιτυχίες για το σχολικό αθλητισμό στην πόλη μας

Τεράστια η επιτυχία για μια ακόμη φορά για το σχολικό αθλητισμό του Ν. Κιλκίς από το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς κατακτώντας την 3η θέση στους πανελήννιους σχολικούς αγώνες χειροσφαίρισης μαθητών λυκείων 2007-08 που έγιναν στην Λάρνακα της Κύπρου 3-6 Μαρτίου .

Η ομάδα της πόλης μας έφτασε σε αυτήν την επιτυχία πραγματοποιώντας τα παρακάτω αποτελέσματα στους εξής αγώνες .
1Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ - ΚΥΠΡΟΣ 29-29
1Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ 43-24
1ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ - ΔΟΥΚΑΣ 21-43
  ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 1Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ – 1Ο ΓΕΛ ΈΔΕΣΣΑΣ 35-24
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  1Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ – ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 39-36
           Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά απ’ αυτή την μεγάλη επιτυχία οι μαθητές – αθλητές  της ομάδας του 1ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ πριμοδοτούνται με μόρια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .
            Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον συνοδό προπονητή της ομάδας Καθηγητή Φυσικής Αγωγής  Γεωργιάδη Νικόλαο ,ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παίδων & Προπονητή του Γ.Α.Σ. Κιλκίς , ο οποίος διδάσκει και ως καθηγητής στο Τμήμα Αθλητικής Διευκόλυνσης του  1ου Γυμνασίου Κιλκίς .
               Από το Τμήμα Αθλητικής Διευκόλυνσης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς  αποφοίτησαν τα 2 προηγούμενα χρόνια και οι μαθητές – αθλητές της ομάδας της φετινής επιτυχίας , κάτι που δείχνει το πόσο σοβαρή δουλεία και με βάθος χρόνου γίνεται στα Αθλητικά Γυμνάσια του νομού μας και θα πρέπει να προτοιμούνται από τους μαθητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό αφού φοιτώντας στα αθλητικά γυμνάσια μπορούν να έχουν πολλά πλεονεκτήματα .
               Καταλυτική ήταν και η ουσιαστική παρουσία-συμβολή του Προϊσταμένου του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Προέδρου Ο.Ε.Σ.Α.
Ν. Κιλκίς Χατζηιωάννου Γεωργίου  ο οποίος στήριξε την προσπάθεια των παιδιών και βοήθησε με τις γνώσεις του σχετικά με τον κανονισμό σχολικών αγώνων. Παρενέβη ώστε να δικαιωθεί η ομάδα του  1ου ΓΕΛ καθώς από άγνοια – παρερμηνεία οι ιθύνοντες των αγώνων θα έδιναν την πρόκριση στην ημιτελική φάση στο λύκειο της Κύπρου αφού είχαμε ισοβαθμήσει στην φάση των ομίλων. Εφαρμόζοντας τον κανονισμό σχολικών αγώνων κατά γράμμα από την επιτροπή υπερίσχυσε η άποψη του  κ. Χατζηϊωάννου και προκρίθηκε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση  .
         Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια  σε όλους και σαν Γραφείο Φυσικής Αγωγής ευχόμαστε το σερί των μεγάλων επιτυχιών για το σχολικό αθλητισμό της πόλης μας που ξεκίνησε το 1991 να συνεχιστεί με μεγαλύτερες ακόμη διακρίσεις και εκτός συνόρων της χώρας μας .