Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:07:34 πμ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 10:07

Νέα Ψυγεία με Οικολογικό Χαρακτήρα από τη Φάρμα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη παρουσιάζει ένα νέο, custom-made ψυγείο με ξεκάθαρο οικολογικό προσανατολισμό, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την εταιρία.

 

Το νέο ψυγείο τοποθετείται ήδη στην ελληνική αγορά και κερδίζει τις εντυπώσεις με το ξεχωριστό χρώμα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, που σε συνδυασμό με τον εσωτερικό φωτισμό LED αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας και προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της.

Φιλικά προς το περιβάλλον, με υψηλή ενεργειακή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας, τα ψυγεία της Φάρμα Κουκάκη έχουν τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • 30% Χαμηλότερη Κατανάλωση Ενέργειας
  • High Efficiency Κινητήρες και Ανεμιστήρες
  • 100% Οικολογικό Ψυκτικό Μέσο (R290)
  • Maintenance Free Condenser
  • Ενεργειακά Αποδοτικός Φωτισμός LED
  • Οικολογική Μόνωση

Για την επόμενη γενιά ψυγείων, η εταιρία έχει ήδη προβλέψει αναβαθμισμένες τεχνικές προδιαγραφές, όπως Energy Safe Mode, με στόχο την περαιτέρω μείωση κατανάλωσης ενέργειας.

Το λανσάρισμα του νέου ψυγείου εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, καθώς και της δέσμευσής της για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και διασφάλιση ενός βιώσιμου τόπου για όλους.

Η Φάρμα Κουκάκη πραγματοποιεί διαρκώς ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον, στοχεύοντας στην Πράσινη Ανάπτυξη και τη Βιωσιμότητα. Μερικές από αυτές είναι η πρόσφατη αντικατάσταση μέρους του στόλου των οχημάτων της με φορτηγά που κινούνται με Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG), η επένδυση για μείωση του πλαστικού στις φιάλες γάλακτος και η αντικατάσταση του λεβητοστασίου με σκοπό τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας.