Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 3:30:11 μμ
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 20:33

Νεκρός ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Τιμόθεος Καρασαββίδης! Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα ποδοσφαίρου στην Επτάλοφο Κιλκίς

Τραγωδία στο Κιλκίς, όπου ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής, ο αγαπητός σε όλους Τιμόθεος Καρασαββίδης, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα στην Επτάλοφο και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Κιλκίς έχει βυθιστεί στο πένθος από την τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού, πατέρα δυο μικρών παιδιών, που αντιμετώπιζε πάντα με χαμόγελο τη ζωή και τους ανθρώπους.

 

Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής (10/09) για την ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού, ο 33χρονος, έχασε τις αισθήσεις και σωριάστηκε στο έδαφος. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΝΕ, Τιμόθεο Καρασαββίδη, ο οποίος ξαφνικά, περίπου στο 37′, κατέρρευσε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, παγώνοντας ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Έμπειρος διασώστης που βρίσκονταν στο γήπεδο έκανε το παν για να τον επαναφέρει, επιχειρώντας κάρπα και χρήση απινιδωτή που διαθέτει η ομάδα. Δεν απέδωσαν όμως ούτε και οι προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφθασε στο χωριό για να τον επαναφέρουν στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Επταλόφου και όλου του Κιλκίς.