Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:49:14 μμ
Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008 05:14

Νέος προπονητής της ΑΕΠ ο Κ. Λαγωνίδης

Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου ανακοίνωσε την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Παύλο Σερμπέση, τον οποίο ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  Κώστας Λαγωνίδης.

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη το απόγευμα υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΠ, από την οποία έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της νέας του ομάδας. Πριν την έναρξη της προπόνησης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο παρευρέθη στα αποδυτήρια όπου έγινε η γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τον κ. Λαγωνίδη.
Στην συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό διπλό όπου ο έμπειρος τεχνικός  είχε την ευκαιρία όπως και οι δεκάδες φίλαθλοι που παραβρέθηκαν να παρακολουθήσουν όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Τέλος η διοίκηση της ΑΕΠ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Με την πρόσληψη του νέου Τεχνικού κ. Κώστα Λαγωνίδη η διοίκηση της ΑΕΠ δείχνει περίτρανα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΠ και όχι μόνο, ότι γίνετε μια καινούργια αρχή και ζητάει από τον κόσμο του Δήμου να στηρίξει και να αγκαλιάσει την καινούργια αυτή προσπάθεια για να επιτευχθούν οι στόχοι τους οποίους έχει θέσει η ομάδα».