Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 9:44:30 πμ
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007 04:33

Νίκος Στανημερόπουλος : Οραματιζόμαστε ένα μεγάλο Κιλκισιακό

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ο Πρόεδρος κ. Νίκος Στανημερόπουλος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κιλκισιακός, θέλοντας να βάλουν στην πραγματική τους βάση τα θέματα που σχετίζονται με τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές αναφέρουν:
“Η διοικητική αλλαγή στον Α.Ο. Κιλκισιακός έγινε καταρχάς με απολύτως διαφανή και νόμιμο τρόπο και χωρίς κανένα μεμπτό σημείο.

Στις 30.10.2007 υπέβαλε την παραίτηση του σύσσωμο το απερχόμενο Δ.Σ. και δημοσιεύθηκε σε ημερήσιο φύλλο τοπικής εφημερίδας η διενέργεια έκτακτης συνέλευσης στις 22 Νοεμβρίου 2007, με αποκλειστικό θέμα τις αλλαγές στο διοικητικό σχήμα.
Ως νέα διοίκηση οραματιζόμαστε έναν Κιλκισιακό πρωταγωνιστή στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως παλαιότερα. Πιστεύουμε δε ότι για να επιτευχθεί κάτι ανάλογο πρέπει να αφοσιωθούμε όλοι μαζί προς το στόχο αυτό.
Για το λόγο αυτό οι πόρτες του Κιλκισιακού είναι ανοιχτές προς όλους. Δεν περισεύει κανείς στην προσπάθεια που κάνουμε και πάλι, να γίνει μεγάλη η αγαπημένη μας ομάδα.
Με ενότητα, ειλικρίνεια και συνενόηση είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί κάνουμε πράξη το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε σε στήριξη και συνεργασία όλων των δυνάμεων που επιθυμούν έναν Κιλκισιακό αντάξιο της ιστορίας του. Και προς την κατεύθυνση αυτή, ο τοπικός τύπος θέλουμε να είναι συμπαραστάτης μας”.