Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 2:22:53 πμ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 14:10

Ο Αστέριος Τάτσης νέος πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την προεδρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ανέλαβε και επίσημα ο κ. Αστέριος Τάτσης, ένας πολίτης με πλούσια κοινωνική δράση και προσφορά.

                Ο  κ. Τάτσης ορίστηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας εκπρόσωπος και οικονομικός διαχειριστής στην ΑΜΚΕ «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», με αναπληρωτή του τον περιφερειακό σύμβουλο Σταμάτη Παπουλίδη.

 

                Ο κ. Τάτσης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη (που μέχρι  πρότινος εκτελούσε χρέη προέδρου και οικονομικού διαχειριστή) επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, όπου και ενημερώθηκαν από τη διοικητική διευθύντριά του, κα. Γεωργία Κυρλαγκίτση για τρέχοντα θέματα.

                Στις 5 Ιουλίου 2024, κατόπιν των αρχαιρεσιών του ΔΣ του φορέα και παρουσία των άλλων δυο μελών του, της κας Ελένη Πατλάκη, εκπρόσωπο της ΠΕΔΚ και του κ. Στυλιανού Μανουσακίδη, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς βηματί-ΖΩ,  ο κ.Τ άτσης ανέλαβε επίσημα και την προεδρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

                Ο νέος πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής  υπογράμμισε πως θα αντιμετωπίσει με συνέπεια, δυναμικότητα και αποφασιστικότητα οποιοδήποτε θέμα προκύψει και θα σταθεί αρωγός στις οικογένειες των 40 και πλέον ωφελουμένων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης  αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων του φορέα. Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με το προσωπικό του φορέα και  με τους εξωτερικούς συνεργάτες του προκειμένου να ενημερωθεί για την λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

                Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου, εύχονται καλή δύναμη στον κ. Τάτση.