Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:42:04 μμ
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 09:06

Ο ΔΕΔΔΗΕ το βράδυ της Κυριακής κοίμισε νωρίς τους κιλκισιώτες!

Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της πόλης του Κιλκίς είχαμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, οδηγώντας τους κιλκισιώτες σχετικά νωρίς για ύπνο!

 

Η βλάβη έγινε 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και σχεδόν η μισή πόλη, κυρίως το βόρειο τμήμα της, τυλίχτηκε στο σκοτάδι. Μετά από ώρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, εντόπισαν τη βλάβη σε ένα υπόγειο καλώδιο μέσης τάσης στην περιοχή της πλατείας Ειρήνης. Στο σημείο αυτό είχε γίνει πριν από δυο χρόνια και πάλι σοβαρή βλάβη.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν γνωρίζουν ακόμη το πως και το γιατί έγινε η βλάβη, γιατί απλά δεν την έχουν βρει και είναι προφανές πως η αποκατάστασή της μπορεί να διαρκέσει και μια εβδομάδα.

Το βράδυ της Κυριακής η έγνοια των συνεργείων ήταν να ρευματοδοτήσουν και πάλι την πόλη και όχι να αποκαταστήσουν τη βλάβη, η οποία μπορούσε να περιμένει. Έτσι, ξεκίνησε η διαδικασία παράκαμψης της βλάβης. Στις 1:20 άρχισε η σταδιακή αποκατάσταση στο δίκτυο της πόλης του Κιλκίς, η οποία και ολοκληρώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.