Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:27:04 πμ
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011 19:17

Ο εθελοντισμός ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή

ethelontismos


Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Άσπρου και πλήθος κόσμου στο δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα, ο οποίος παραβρέθηκε στην πρώτη, ανοιχτή, γενική συνέλευση των μελών της.
Ο κ. Λαπόρδας έδωσε συγχαρητήρια στη νεοσύστατη ομάδα εθελοντών και τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς σε μια εποχή που κυριαρχεί ο ατομικισμός και η ιδιοτέλεια. «Μέσα από την εκδήλωση των εθελοντών της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες του δήμου Παιονίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο εθελοντικό σώμα του δήμου και να οργανωθούν στην αρμόδια αντιδημαρχία. Η συμμετοχή των εθελοντών και των εθελοντριών και η προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή των πολιτών», σημείωσε ο δήμαρχος.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, Αναστάσιος Δερβεντλής, καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου, Δούκας Δρακούλης.  
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας, ξεναγήθηκε στα εκθέματα του Λαογραφικού Μουσείου Άσπρου και επανάλαβε την ανάγκη για τη στήριξη και την ανάπτυξη του πολιτισμού στο δήμο Παιονίας.  
Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα του Άσπρου μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 23430-95208.