Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 4:50:38 μμ
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 09:09

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος σε τυροκομείο της Αγίας Παρασκευής που στήριξε η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, που παρά τις δυσκολίες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να ανταπεξέλθουν.

Τα τελευταία δέκα χρόνια «δίνει πνοή» σε τοπικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς σε όλη την Ελλάδα, μέσω του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που υλοποιεί σε συνεργασία με τον International Orthodox Christian Charities (IOCC), προσφέροντας τους απαραίτητους πόρους για μία επιχείρηση: εξοπλισμό και επαγγελματική καθοδήγηση.

 

Μία τέτοια οικογενειακή επιχείρηση, και συγκεκριμένα το Τυροκομείο Τσακνής, που εδρεύει στον μικρό οικισμό της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Κιλκίς, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον ιδιοκτήτη και την οικογένεια στους χώρους του Τυροκομείου και ενημερώθηκε για τον εξοπλισμό που έλαβε μέσω της ένταξης της στο πρόγραμμα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και να αναμένεται να εκσυγχρονίσει τον τρόπο λειτουργίας της Επιχείρησης.

"Η δωρεά υποστήριξη μηχανημάτων και η καθοδήγηση του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών δίνει την απαραίτητη στήριξη σε μικρές επιχειρήσεις να συνεχίσουν να δημιουργούν με αγάπη και αφοσίωση ποιοτικά προϊόντα, δίνει κίνητρα και ενισχύει την τοπική οικονομία, δίνει έμπρακτη στήριξη σε οικογένειες που επιμένουν να κατοικούν στα χωριά της επαρχίας μας, και αυτό είναι πολύ σπουδαίο" τόνισε ο σεπτός Ποιμενάρχης του Κιλκίς, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Οργανισμού καθώς και προς τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα για την επιτυχημένη υλοποίηση των προγραμμάτων και όλων των δράσεων.

«Στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε καταφέρει να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό εκατοντάδων επιχειρήσεων και συνεταιρισμών σε όλη την Ελλάδα. Στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και ενισχύοντας τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, προωθούμε παράλληλα και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

Αποτελεί δέσμευσή μας να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη επιχειρηματιών, που δεν τα παρατάνε και προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφερόμενος στο πρόγραμμα που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τον IOCC για την ενίσχυση νέων επιχειρήσεων και συνεταιρισμών».