Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 12:13:21 πμ
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008 09:10

Ο στίβος ξεκίνησε για το Κιλκίς

Απίστευτο ξεκίνημα των Ακαδημιών μας και στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς. Με μια αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο αποδεχτήκαμε τους νέους μας αθλητές. Σπουδαία η εικόνα των παιδιών της περιοχής που διψούσε για ποικιλία δραστηριοτήτων. Ο στίβος στο Κιλκίς έχει «ψυχή» αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεπαν για χρόνια το άνοιγμα και σε άλλες περιοχές του νομού. Η περιοχή του Δημοτικού  Σταδίου στην είσοδο της πόλης είναι η πλέον αναπτυσσόμενη και η δίψα για τα σπορ είναι αναμενόμενη.
Ήδη από τις πρώτες μέρες το μήνυμα στην γύρω περιοχή έφτασε. Ο ΓΑΣ Κιλκίς είναι εδώ για να γνωρίσει στα μικρά παιδιά τον Κλασικό Αθλητισμό.

Φυσικά το ρίσκο μας είναι μεγάλο καθώς το στάδιο δεν έχει κλειστό χώρο προπόνησης και βολευόμαστε , πιστεύουμε προσωρινά στο κλειστό γυμναστήριο μέχρι να κατασκευαστεί το προπονητήριο. Στο Κιλκίς ο χειμώνας είναι βαρύς αλλά εμείς θα το παλέψουμε.
Οι ακαδημίες κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς  θα λειτουργήσουν  φέτος  για δωδέκατη συνεχή χρονιά και  τα αναπτυξιακά τμήματα του στίβου (Ακαδημίες) θα δουλεύουν χωρισμένα σε ηλικιακά  γκρουπ (7 ως 9 ετών και 10 ως 12 ετών) , ώστε οι μικροί αθλητές και αθλήτριες να παίρνουν μία «γεύση» από όλες τις ομάδες αγωνισμάτων και μέσα από τη διαδικασία αυτή να καλλιεργείται προπονητικά το ιδιαίτερο ταλέντο του κάθε παιδιού ξεχωριστά.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων, που θα  γίνονται καθημερινά στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς και στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς με πρόγραμμα που το περιεχόμενό του καθορίζεται και επιβλέπεται από τον ΣΕΓΑΣ έχει ως εξής:
α) Τμήματα Μίνι (αγόρια & κορίτσια 7-9 ετών) Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή ώρες 16.00-17.00  Προπονήτρια Δέσποινα Φωτιάδου.
β) Τμήματα παμπαίδων – παγκορασίδων ( αγόρια & κορίτσια 10-12 ετών) Τρίτη. Τετάρτη και Παρασκευή ώρες 16.00-17.00  Προπονήτρια Έφη Γιάγκογλου.