Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 2:12:17 πμ
Κυριακή, 03 Μαϊος 2009 07:15

Ο Σύλλογος Μικροδάσους στο Γηροκομείο Κιλκίς

Τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου ο Οίκος Ευγηρίας και Θ.Χ.Π. Κιλκίς δέχτηκε την προγραμματισμένη επίσκεψη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρόδασους. Το γκρουπ των επισκεπτών αποτελούμενο από 15 παιδιά και 7 συνοδούς ενηλίκους έφτασε στη μονάδα στις 5 το απόγευμα, πρόσφερε δώρα & εδέσματα στους περιθαλπόμενους του γηροκομείου, περιηγήθηκε στους χώρους του, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της μονάδας.


Εκεί τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Νίκος Αβραμίδης και η διευθύντρια Δέσποινα Αναστασιάδου και τους υποδέχτηκαν μέλη του προσωπικού και φυσικά οι περιθαλπόμενοι του ιδρύματος.  Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Αβραμίδης εξήγησε στους επισκέπτες το ιστορικό και τις δράσεις του Οίκου Ευγηρίας.
Στη συνέχεια οι φίλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους περιθαλπόμενους του ιδρύματος αλλά και με μέλη του προσωπικού.
Ευχάριστη νότα στη συνάντηση έδωσε το χορευτικό συγκρότημα των παιδιών που συνοδευόμενο από ποντιακή λύρα, χόρεψε παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς χαρίζοντας χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους…
Ακολούθησαν κεράσματα που προσφέρθηκαν από το προσωπικό σε επισκέπτες και περιθαλπόμενους και η βραδιά έκλεισε με τις πολύ θετικές εντυπώσεις που έμειναν στους φίλους επισκέπτες και τις ευχές τους να συνεχίσει το προσωπικό της μονάδας μας το δύσκολο αλλά τόσο σημαντικό έργο του, με την ίδια αγάπη, επιμονή και δύναμη ψυχής που επιδεικνύει εδώ και πολλά χρόνια.