Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 2:16:17 πμ
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 15:07

Ο Τούρκος Πρόξενος στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς

Συνεχίζοντας τις επαφές του με το νομό Κιλκίς, ο Τούρκος Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Hakan Abaci την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 επισκέφθκε τη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου όπου σε σύσκεψη είχε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με εκπροσώπους της τοπικής μας βιομηχανίας όπως τον κ. Σεργιαννίδη, τον κ. Μυλωνά, τον κ. Κουκούντζο κ.α.


Οι Έλληνες βιομήχανοι γνώρισαν στον κ. Πρόξενο ότι ήδη συνεργάζονται οικονομικά με την αγορά της Τουρκίας και ότι στόχος τους είναι να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες όχι μόνο σε επίπεδο εμπορίου αλλά και παραγωγής.
Ο κ. Πρόξενος απέδωσε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη και διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και ενθάρρυνε τις επαφές των σχετικών φορέων προσφέροντας να βοηθήσει ως πρόσωποκαι ως φορέας στην εμβάθυνση αυτών των σχέσεων.
Πριν τη συζήτηση, ο πρόεδρος της ΒΙ.ΠΕ κ. Βασίλης Σεργιαννίδης ξενάγησε τον φιλοξενούμενο του στα Γραφεία του Διοικητικού Κέντρου. Στη συνάντηση παραυρέθηκε και ο συμπολίτης μας Δικηγόρος κ. Θεόδωρος Παυλίδης, φίλος του Πρόξενου.