Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 6:11:28 μμ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007 10:09

Οδηγώ με προσοχή γιατί αγαπώ τη ζωή Ετήσια έκθεση και εκδηλώσεις του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς με την


 Ο κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να “βιώσει” τη σύγκρουση που προκαλείται από ένα τροχαίο ατύχημα με τη βοήθεια του προσομοιωτή σύγκρουσης, που θα έχει στη διάθεσή της η Τροχαία Κιλκίς.
Επίσης, με τη βοήθεια του προσομοιωτή οδήγησης ο καθένας θα μπορέσει να οδηγήσει σε συνθήκες πλήρους νηφαλιότητας, σε κατάσταση μέθης καθώς και σε διάφορες δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων στις 10 το πρωί και μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει ομιλία του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς Αστυνόμου Α’ Αντωνίου Λιάπη με θέμα: “Ο ρόλος της αστυνομίας στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων” και κατόπιν θα ακολουθήσει ομιλία του βουλευτή Άρη Σταθάκη με θέμα: “Δική μας η οδική ασφάλεια και δική μας η ευθύνη”.
Η προβολή της έκθεσης από τα Μ.Μ.Ε. είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή έκβαση της έκθεσης , καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερωθεί τόσο για το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όσο και για τους τρόπους που συμβάλλουν στην ασφαλή οδήγηση.
“Ανοίγουμε τις πόρτες της έκθεσης μας για το κοινό και τα Μ.Μ.Ε., για να γιορτάσουμε μαζί το δώρο της ζωής και να βάλουμε “στοπ” στον άδικο καθημερινό χαμό των συνανθρώπων μας”, αναφέρει το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.