Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 8:42:32 πμ
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:55

Οδηγός στην ΠΑΘΕ (Πολύκαστρο) μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας εκεί όπου την Κυριακή θα γίνει το συλλαλητήριο

Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μπήκε οδηγός στην ΠΑΘΕ, στην περιοχή Πολυκάστρου, πολύ κοντά στο σημείο όπου πριν από λίγο καιρό είχαμε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς από το αυτοκίνητο και δεκάδες τραυματίες από το λεωφορείο που συγκρούστηκαν.

Το περιστατικό έγινε ακριβώς μπροστά στα ΕΚΟ ΠΛΑΖΑ, εκεί όπου την Κυριακή θα διαμαρτυρηθούν φορείς και κάτοικοι της Παιονίας για το άθλιο και αιματοβαμμένο οδικό τμήμα της ΠΑΘΕ, από το Πολύκαστρο μέχρι την Χαλάστρα.

 

Στο βίντεο που αναρτούμε στο eidisis.gr φαίνεται το επιβατικό αυτοκίνητο που περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο κράσπεδο και το γκαζόν του ΕΚΟ ΠΛΑΖΑ, σπάει και παρασέρνει μια κολώνα φωτισμού, ενώ λίγο πιο πέρα άνθρωποι κάθονται στα παγκάκια και πίνουν τον καφέ τους!

Είχε… Άγιο ο οδηγός, που τον πήρε στιγμιαία ο ύπνος. Την ώρα που ανέβηκε το αυτοκίνητό του στο γκαζόν, από απέναντι έρχονταν μεγάλο φορτηγό και μια μετωπική σύγκρουση θα ήταν μοιραία!

«Αυτός είναι ο δρόμος που χρησιμοποιούμε καθημερινά και εμείς και τα παιδιά μας.
Στηθαίο άμεσα σε όλο το μήκος του δρόμου Πολυκάστρου - Χαλάστρας!», τονίζει η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας, που την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, διοργανώνουν -μαζί με το Δήμο Παιονίας- συλλαλητήριο, ακριβώς στο σημείο αυτό, στα ΕΚΟ ΠΛΑΖΑ.

Πολυμέσα