Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:30:35 μμ
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:34

Οφείλουν μια συγγνώμη στους νέους του δήμου

«Είναι η δεύτερη χρονιά που η δημοτική αρχή της Δοϊράνης, με προσωπική ευθύνη του δημάρχου, δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη εδώ και χρόνια «Γιορτή των Γραμμάτων», όπου βραβεύονταν οι αριστούχοι μαθητές και οι νέοι φοιτητές από το δήμο της Δοϊράνης, τιμώντας συμβολικά τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων του δήμου για ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του δήμου Δοϊράνης, με επικεφαλής τον Κώστα Τερζενίδη.
«Δύο χρόνια τώρα απέδειξε ο δήμαρχος Δοϊράνης, πως δεν έχει ούτε τη γνώση ούτε τη θέληση να σχεδιάσει και να οργανώσει δράσεις για την προοπτική του δήμου Δοϊράνης, αγνοεί τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, δεν συζητά το πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ, αδιαφορεί για τις δεκάδες προτάσεις που κατέθεσε η παράταξή μας στο δημοτικό συμβούλιο.
Ας φροντίσει τουλάχιστον να πράξει πράγματα απλά και καθιερωμένα. Οφείλει μια συγγνώμη στους νέους του δήμου Δοϊράνης, για το Τοπικό Συμβούλιο Νέων που δεν συγκροτήθηκε, για τα «Δοϊράνεια» που εξαφανίστηκαν, για την αδιαφορία στο πρόβλημα των ναρκωτικών, για την εγκατάλειψη των χωριών, για το κλείσιμο του Βρεφονηπιακού σταθμού, για το κλείσιμο του ΚΔΑΠ, για το αβέβαιο μέλλον που τους επιφυλάσσει, για…
Μάλλον, όμως, ζητάμε πολλά από μια δημοτική αρχή που κατόρθωσε να διαλύσει ακόμη και τον εορτασμό των Θεοφανίων».