Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 6:24:00 μμ
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 10:42

Οι αθλητές της «Τόλμης» σε αγώνες στην Καβάλα

Φιλικοί αγώνες Τaekwondo WTF παίδων κορασίδων γεν. 1995-1998 και παμπαίδων 1999-2002 διεξήχθησαν στις 15 Μαρτίου 2009 στο κλειστό γυμναστήριο Καβάλας, υπό την αιγίδα της ένωσης Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). Εικοσιπέντε σύλλογοι συμμετείχαν από τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα και ο αριθμός των αθλητών-ριών ήταν μεγάλος, με σκληρή αναμέτρηση στις μεγάλες κατηγορίες και εντυπωσιακή στις μικρές.


Στόχος της προσπάθειας αυτής ήταν η εμπειρία για τους 1995 έως 1998 και η γνωριμία και εξοικείωση με τον αγωνιστικό τομέα για τους μικρότερους.
Πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα για οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση  ομοσπονδίας έχουν οι γεν. 1998 και κάτω, συμπληρωμένο το 11ο έτος της ηλικίας.
Σε αυτές τις κατηγορίες διεξήχθησαν οι αγώνες με διακρίσεις και στις μικρότερες άνευ νικητή.
Στην διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς με 26 αθλητές-ριες:
Ζ Γυμνόπουλος Σάββας, έως 54 κιλά Αργυρό Μετάλλιο
Ζ Ποζίδης Συμεών, Αργυρό έως 36 κιλά Μετάλλιο
Ζ Γυμνόπουλος Βασίλειος, έως 50 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο
Ζ Μουλιώτας Σπύρος, έως 45 κιλάΧάλκινο Μετάλλιο
Ζ Φουλεδάκη Μαρία, έως 51 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο
Ζ Παπαδόπουλος Βασίλειος, έως 28 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο
Ζ Ιωσηφίδης Μιχάλης, έως 36 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο
Ζ Καϊκη Βαλσάμο, έως 39 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο
Ο Γρηγοριάδης Γεώργιος στάθηκε ατυχής παρά την καλή του εμφάνιση χάνοντας από σκορ με λίγη διαφορά. Εντυπωσιακή και συγκινητική ήταν η προσπάθεια των πολύ μικρών αθλητών-ριων όλων των συλλόγων.
Από τον Α.Σ. «Η Τόλμη» συμμετείχαν οι εξής:
Γεν.1999-2002: Σεφερίδης Δημήτριος, Οφρυδόπουλος Σπύρος, Χόνδρος Εμμανουήλ, Θανής Απόστολος, Βουζίνας Φοίβος, Ασίκης Χαράλαμπος, Μουλιώτα Αθανασία, Κολιαδήμας Αριστείδης, Πετρίδης Νικόλαος, Κέτα Κλωντιάν, Κέτα Ντοριάν, Κουτσός Αριστείδης, Ιωσηφίδης Μάριος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παλόπουλος Δημήτριος, Χαβενετίδης Αιμιλιανός, Μουτσάκης Χρήστος.
Την προσπάθεια αυτή στήριξαν οι γονείς των παιδιών και ειδικά των πολύ μικρών στα πρώτα τους βήματα. Την ομάδα συνόδευσαν επίσης οι αθλητές του συλλόγου, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης, Καλασαρίδου Αλεξάνδρα.