Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 2:12:17 μμ
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:02

Οι δράσεις του Δικτύου Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ

Το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ για μια ακόμη φορά έστειλε το δικό του μήνυμα, συμμετέχοντας στις γιορτινές εκδηλώσεις διαφόρων φορέων του νομού Κιλκίς, με την αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στο φανταστικό και μαγικό κόσμο των παραμυθιών, όπου όλες οι ευχές  πραγματοποιούνται και οι καρδιές πλημμυρίζουν από αγάπη.


Στις 15 /12 ήταν στον Οίκο Ευγηρίας και Θ.Χ.Π. Κιλκίς, μαζί με τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Λαοδικηνού.
Επίσης, την ίδια μέρα βρέθηκε στο 8ο νηπιαγωγείο Κιλκίς, διασκεδάζοντας και παίζοντας με τους μικρούς μαθητές.
Στις 19/12 συμμετείχε στην εκδήλωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς, με τίτλο Άρωμα Χριστουγέννων, ενώ στις 22 και 23/12, βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς, στη γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για τους μαθητές του.
Το Δ.Σ. και το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Π. ΝΗΡΕΑ θέλουν να ευχαριστήσουν τα μέλη του ΔΥΝ και ιδιαίτερα την ομάδα ΡΑΔΙΚΟΣΠΟΡΟΣ, για το χρόνο και την απεριόριστη χαρά που προσφέρουν στα παιδιά, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην πρόληψη και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας.