Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 1:33:26 μμ
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 18:28

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων

Τη Δευτέρα 19/11/2012 μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΕΝ. Νοσοκομείου Κιλκίς παρευρέθηκαν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δήμο Κιλκίς και την Τρίτη 20/11/2012 στη γενική συνέλευση, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μασούρας Πασχάλης.
Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κιλκίς «εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση  στον αγώνα των εργαζομένων στο δήμο και στα δίκαια αιτήματά τους και δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους απολύσεις και στη συστηματική υποβάθμιση των δομών της κοινωνίας.


Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζεται εμείς οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς βρισκόμασταν σε διαρκείς κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα δηλώνοντας την αντίθεση μας στα  ανάλγητα, αντεργατικά και αντισυνταγματικά μέτρα καθώς και στη πολιτική των μνημονίων που οδηγούν την κοινωνία στη φτώχια και στην εξαθλίωση. Η πολιτική της τροϊκανής κυβέρνησης έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλες τις δομές τις κοινωνίας που οφείλεται στην πολιτική των περικοπών, στην υποχρηματοδότηση των δομών, στις συγχωνεύσεις και κλείσιμο οργανισμών καθώς και στις απολύσεις εργαζομένων.
Βρισκόμαστε όλοι αντιμέτωποι σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία δεν ευθύνονται οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι την οποία όμως καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι εμείς βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη ενώ κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους.
Καλούμαστε όλοι εμείς να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές με το διαρκή αγώνα μας. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ: τις ζωές μας, τα παιδιά μας, την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που καταπατούν κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.»