Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 4:36:35 πμ
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 09:10

Οι θερμοϋδραυλικοί έκοψαν την πίτα τους και συζήτησαν τα προβλήματά του κλάδου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή  11 Φεβρουαρίου ο σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Κιλκίς. και αμέσως μετά τα μέλη του συνδέσμου συμμετείχαν στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Το έθιμο έλαβε χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου με μεγάλη  ανταπόκριση και  συμμέτοχη  των μελών του συνδέσμου

Ο πρόεδρος κ.Ανδρέας  Δαμακούδης και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν στους συναδέλφους τους καλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα στον κλάδο.

Ο κ. Δαμακούδης στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθηση και την ευχή του, πως η νέα χρονιά θα είναι η χρονιά του άριστα σε πολλά επίπεδα, τόσο σε επαγγελματικό  όσο και σε προσωπικό  επίπεδο.

Στην έναρξη της συγκέντρωσης του σωματείου ο ταμίας του Δ.Σ κ. Ανδρέας  Ξανθόπουλος προχώρησε στον ταμειακό απολογισμού του 2023 ενώ παρουσίασε και τον προϋπολογισμό του 2024.

Τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τη Γενική Συνέλευση ήταν τα νέα δεδομένα στις ταμειακές μηχανές ,τα τερματικά μηχανήματα POS, η αξιοποίηση και η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο νομό Κιλκίς, οι παράνομοι του κλάδου, ενώ έγινε πλήρη ενημέρωση για τις ασφάλειες αστικής ευθύνης. Να επισημανθεί πως αυτή τη στιγμή στο νομό Κιλκίς οι νόμιμοι αδειούχοι υδραυλικοί αγγίζουν τους 40 ενώ αντίστοιχος είναι και ο αριθμός των παρανομών. Κατά τις εργασίες το σώμα εξέφρασε την αγανάκτηση του για την ανικανότητα και αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού να στήσει ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να μπει «φρένο» στον παρανομία που επικρατεί στον κλάδο των Θερμοϋδραυλικών. Θέμα στο οποίο , ο σύνδεσμος έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να επιλύσει , έχοντας μόνιμη συνεργασία με δικηγόρο, γνώστη των επικείμενων νόμων και διατάξεων.

Κλείνοντας την όμορφη αυτή εκδήλωση, μοιραστήκαν σε όλα τα μέλη που ήταν παρών, ατομικά βασιλοπιτάκια, και  αναδείχτηκαν 5 τυχεροί οι όποιοι παρέλαβαν από ένα χρηστικό δώρο ο καθένας.

Με  εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    

ΔΑΜΑΚΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ     

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                            

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ