Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:01:54 πμ
Τρίτη, 04 Μαρτίου 2008 12:56

Ομιλία Τερζενίδη και στον Ακρίτα

 Την τρίτη κατά σειρά λαϊκή συνέλευση πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δήμου Δοϊράνης το περασμένο Σάββατο, με συγκέντρωση αυτήν τη φορά στον Ακρίτα, στη γεμάτη από κατοίκους ταβέρνα του Κώστα Παραστατίδη.
Ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Τερζενίδης, παρουσίασε και στους Ακριταίους
την πλούσια δράση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, για τη χρονιά που πέρασε, τις προτάσεις που κατέθεσε και τις πρωτοβουλίες που πήρε, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την αδυναμία της δημοτικής αρχής να παρουσιάσει έργο, ενώ την ίδια στιγμή -εξ αιτίας της άγνοιας- χάθηκαν για το δήμο Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δημητριάδης αναφέρθηκε στις προτάσεις της παράταξης που κατατέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο ειδικά για τα προβλήματα του Ακρίτα, αλλά δυστυχώς αγνοήθηκαν από το Δήμαρχο.
Ακολούθησε ουσιαστικός διάλογος με τους κατοίκους και ο κ. Τερζενίδης έκλεισε τη συγκέντρωση, επισημαίνοντας πως οι δημότες της Δοϊράνης αξίζουν καλύτερης τύχης, έναν πιο δραστήριο και πρωτοπόρο δήμο και δεν τους τιμά η εικόνα των διαρκών συγκρούσεων και εσωτερικών αντιπαραθέσεων της πλειοψηφίας.
Η επόμενη ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θα γίνει στον Άγιο Χαράλαμπο, το Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα.