Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 1:52:55 μμ
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 13:44

Ωραίες στιγμές στον Οίκο Ευγηρίας

Μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα είχαν οι περιθαλπόμενοι του Οίκου Ευγηρίας και Θ.Χ.Π. την Τετάρτη 8 Απριλίου, ενώ την ίδια ημέρα το προσωπικό της μονάδας ενημερώθηκε λεπτομερώς για βασικά μέτρα πυροπροστασίας από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής…


Με την ευγενική συνδρομή της κ. Νούλας Εμποροπούλου, στην οργάνωση της δραστηριότητας, την οποία ο Οίκος  ευχαριστεί θερμά, οι ηλικιωμένοι της μονάδας είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με πασχαλιάτικες χειροτεχνίες, κατασκευάζοντας πολύχρωμες, εορταστικές ευχετήριες κάρτες, για να τις αποστείλουν σε συγγενείς και φίλους μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για τις γιορτές που έρχονται.
Την ίδια ώρα, η προϊσταμένη Οικονομικού του ιδρύματος κ. Μαυροφρίδου, υποκινούμενη από το ίδιο πνεύμα της δημιουργικής προσφοράς, διακόσμησε τις λαμπάδες που οι περιθαλπόμενοι θα κρατήσουν το βράδυ της Ανάστασης.
Λίγο αργότερα, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από δύο υποπυραγούς από την Υπηρεσία του Κιλκίς και των Μουριών,  ενημέρωσαν και εκπαίδευσαν το προσωπικό της μονάδας πάνω σε βασικά μέτρα πυρασφάλειας.
Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν την ενημέρωσή τους με ένα σύντομο ιστορικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνέχισαν αναφερόμενοι στο σημαντικό έργο της Υπηρεσίας τους ενώ ακολούθως αναφέρθηκαν στα βασικά μέτρα πυρασφάλειας που πρέπει να τηρούνται από τον καθένα μας για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου πυρκαγιάς. Ακολούθησε σύντομη επίδειξη κατάσβεσης φωτιάς με χρήση πυροσβεστήρα στον εξωτερικό χώρο της μονάδας.