Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 10:48:26 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

«Να, λοιπόν! Άνοιξε απόψε ο δρόμος αυτός που σας ενώνει με την Μητέρα του Θεού την Γιάτρισσα. Σας Την φέραμε. Θέλαμε να Την έχετε κι εσείς Μητέρα και Γιάτρισσα…».

Με αυτήν την χαρακτηριστική αποφώνηση, γεμάτη πίστη και λυρισμό, ευπρέπεια και καλωσύνη, ολοκλήρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος την ομιλία του, μετά την Δέηση υποδοχής και ενθρονίσεως αντιγράφου της θαυματοβρύτου εικόνος της Παναγίας Γιάτρισσας στο Πολύκαστρο, στην έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-3-2024)

Η ανάγκη εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο υποχρεώνει τον ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει την παροχή ρεύματος σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς την Κυριακή 24 Μαρτίου:

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς εγκαινιάζει τα νέα ιδιόκτητα γραφεία του.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Πέμπτη 21-03-2024 στον οικισμό Πηγή της Παιονίας

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 09:28

Νέος Διάκονος στην Ι.Μ. Κιλκισίου

Συντάκτης:

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς ιερούργησε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, όπου και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Γεωργίου (Χρυσοχοΐδη).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-3-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-3-2024)

Η εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ - EURIMAC, κορυφαία εταιρεία στον τομέα παραγωγής ζυμαρικών στη χώρα, ανέδειξε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάστηκε στις 8 Μαρτίου, ως μια μοναδική ευκαιρία για να τιμήσει και να αναγνωρίσει τη σπουδαία προσφορά όλων των γυναικών που απαρτίζουν το προσωπικό της

Οι διαδρομές γύρω από τον Λόφο Αγίου Γεωργίου παρουσίασαν έντονη αθλητική κίνηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, μιας και αποτέλεσαν τη βασική πίστα για την υλοποίηση των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας.