Quantcast
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 9:58:34 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε με αλληλεγγύη και προσφορά προς τους πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συνέλεξε ο Δήμος Κιλκίς, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας.

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 09:01

Εγκαίνια παιδικής χαράς στην Αργυρούπολη-Κιλκίς

Συντάκτης:

Ένας ακόμη σύγχρονος παιδότοπος παραδίδεται  στα παιδιά της Αργυρούπολης

για να χαίρονται με ασφάλεια το παιχνίδι στις λειτουργικές του εγκαταστάσεις . 

Στο πλαίσιο της καταστροφικής θεομηνίας που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας, με αναρίθμητες και ανυπολόγιστες ζημίες, σε επιχειρήσεις, οικείες, καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες, το  Επιμελητήριο, παρέδωσε στο Δήμο Κιλκίς σημαντική ποσότητα  ανθρωπιστικής βοήθειας- ειδών  ατομικής υγιεινής: χλωρίνες, υγρά καθαριότητας, σαπούνια, αντισηπτικά κλπ) υπέρ των πληγέντων από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-9-2023)

Σε  κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 02:00μμ σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου από το Πολύκαστρο έως τα Μάλγαρα, το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για  την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στα ΕΚΟ ΠΛΑΖΑ επί της ΠΑΘΕ στις 11:00 πμ.

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Κτίριο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 ) με πρωτοβουλία της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς .

Το συνεργείο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΚΙΛΚΙΣ θα βρίσκεται στο χώρο του Κτιρίου της Π.Ε. Κιλκίς, από τις 9.00πμ έως και τις 12.00 μ.μ..

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:06

Eva Markor: Χειροποίητες τσάντες made in Κιλκίς

Συντάκτης:

Μεγάλωσε μέσα σε τόπια υφασμάτων, τη συντρόφευσε και τη νανούρισε ο ήχος των ραπτικών μηχανών, με τις πρώτες της μνήμες να δημιουργούνται στην οικοτεχνία των γονιών της στο Κιλκίς, που ασχολούνταν με το φασόν γυναικείο ένδυμα.

Μετά τη συνάντηση που διεξήχθη στο Επιχειρηματικό Πάρκο (ΒΙ.ΠΕ.) Σταυροχωρίου-Κιλκίς στις 06.09.2023, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκα Κωνσταντίνου, και της Υφυπουργού, κας Άννας-Μάνης Παπαδημητρίου, το Επιμελητήριο Κιλκίς κατέθεσε ένα υπόμνημα που περιλαμβάνει μια σειρά προτάσεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Ακολουθεί το κείμενο του υπομνήματος:

Ανακοινώνεται ότι από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί από την 33Μ/Κ Ταξιαρχία εκπαίδευση στα πλωτά μέσα, στην παρόχθια περιοχή εγγύς του πεδίου βολής ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ και έναντι της γέφυρας της σιδηροδρομικής γραμμής Πολυκάστρου – Αξιούπολης, καθώς και στην περιοχή ΟΡΕΟΒΙΤΣΑ, ανατολικά του χωριού ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ.

Πανδήμως τελέστηκε απόψε, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Κιλκίς. Στον συγκεκριμένο Ιερό Ναό που βρίσκεται στην αρχή της πόλης, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η αποπεράτωσή του και εξυπηρετεί τις ανάγκες των πιστών στις Β' Εργατικές Κατοικίες, έχοντας να επιδείξει ένα πλούσιο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο με την καλή μαρτυρία του δραστήριου Εφημερίου και Δασκάλου Πρωτ. π. Ιωάννη Σαλαβασίδη.